Het Reggae Lake Festival is het grootste reggaefestival van Nederland. Artiesten als: Burning Spear, Sean Paul en Morgan Heritage spelen op het hoofdpodium.

In opdracht van het Reggae Lake Festival heeft Guillymanjaro i.s.m Camalot Rentals de televisie-registratie van de editie ’22 voor haar rekening genomen. Het was een 7 camera registratie waarvan 4 PTZ cameras. Artiesten als Burning Spear, Sean Paul, Koffee, Max Romeo, Gentleman en Morgan Heritage werden vastgelegd op beeld.

Het is van belang om evenementen, festivals en optredens vast te leggen op beeld. Op die manier blijft cultuur bewaard voor volgende generaties. Met een mobiele meercamera set is GUP is staat om ieder optreden te registreren.

Guillymanjaro

  • Videoregistratie
  • Beeldregie
  • Postproduction

Project Overzicht

Video Screens

Niet alleen werd het festival vastgelegd voor de toekomst, maar tijdens de concerten waren de geschakelde beelden live te zien op grote schermen op het festivalterrein. Hierdoor kon iedereen genieten van de artiesten zonder dat je platgedrukt werd door mede-festivalgangers.

Fantastische resultaten

Als u uw optreden, event of congress ook wil laten vastleggen, streamen of via video screens aan een breder publiek wil laten zien, neem dan contact op met Guillymanjaro Unlimited Production :

+31 6 150 975 28.

“You guys are CIA! I never knew dat you could record my show in this clear way with such a small television unit!”

GentlemanReggae Artist, Reggae Lake Festival