OmroepX zoekt geen diversiteit maar IS het!

In de tijd waarin een pandemieen over de wereld razen, is het meer dan ooit nodig om media te hebben waarin jezelf herkent. Black Lives Matter more than ever!

Dat is geen gelikte slogan of mode trent maar een tastbare werkelijkheid. Wil je meer weten? Klik dan op de knop en stuur ons een berichtje.

OmroepX maakt radio & televisie waarbij iedereen AAN tafel zit i.p.v.. ‘op de eerste rij’.

Daar hebben wij uw hulp voor nodig. Met onze onafhankelijke verhalen willen we ons informeren en helpen een evenwichtiger beeld van onze maatschappij te krijgen.  We geloven in open en eerlijke journalistiek die voor iedereen toegankelijk is.

Community Televisie

“Met de komst van internet als mediaplatform, is het maken van televisie niet meer afhankelijk van de willekeur van omroepbazen”

OmroepX is het internet TV station waar Guillymanjaro UP content op uitzendt.

Omroep X werkt vóór en achter de schermen met makers & presentatoren die begrijpen dat onze maatschappij divers is, en dat we dat onvoldoende terug zien op TV. Ons geluid en beeld worden daardoor anders. Omroep X geeft nieuwe makers een kans.

X is het teken waarmee wij vermenigvuldigen en een zoen uitbeelden.
X is ook de enige chromosoom die ieder mens heeft.
X is de factor die niemand precies kan omschrijven maar geweldig is te hebben.
X is de oudste handtekening van de mens. En ja, het is ook een ode aan de X van Malcolm die daarmee zijn slavennaam ‘Little’ maskeerde.