Mensen verbind je door bruggen te bouwen en door muren af te breken.

Als dagvoorzitter bied ik een unieke combinatie van expertise, ervaring en parate kennis. Ik ben goed in het bewaken van het proces en het pad dat door de opdrachtgever is uitgestippeld. Door mijn persoonlijkheid weet ik mensen te raken. Vooral op het gebied van Culturele Diversiteit ben ik een expert. Meer culturen weten altijd meer dan 1.

Door dieper te graven bereik ik vaak lagen die moelijk te bereiken zijn. Ik zorg er voor dat de mensen naar elkaar gaan luisteren. Daardoor ontstaat verbinding op de plekken waar vroeger onderscheid gemaakt werd.

Als ervaren moderator blijf ik altijd onpartijdig en in discussies stel ik mij onafhankelijk maar betrokken op. Het is belangrijk om diegenen die wat minder gemakkelijk op de voorgrond treden ook in de schijnwerpers te zetten zodat hun mening er ook toe doet. Door gebruik te maken van een gezonde dosis humor breek ik het ijs zodat de deelnemers er zijn blokjes van kunnen maken.

Als spreker kan ik gevoelige onderwerpen inzichtelijk maken zodat zelfs de leek interesse krijgt in het onderwerp. Door mijn ervaring als radio en televisie presentator ben ik gewend voor grote groepen te spreken. Een combinatie van Spreker en Moderator is mogelijk.

The Results

“Als presentatie duo het ik vaak gewerkt met Adelheid Roossen en Ivette Forster!”

 Ieder voor zich is een druppel, samen zijn we een oceaan.

Ik zie een congres als één boodschap aan de toehoorders, waarbijik als moderator alle elementen op een logische manier met elkaar verbind. Voor mij betekent communicatie dat er er een vonk over springt en ik zal mij altijd volledig inzetten om dat te laten gebeuren.

Ik werk als onafhankelijke moderator, presentator en dagvoorzitter.  Dit doe ik voor verschillende opdrachtgevers in binnen en buitenland. De Gemeente amsterdam, Vakbond de FNV, Commitee 4 en 5 mei, De Black Achievement month, Kwaku Summer Festival, Het Reggae Lake Festival, Het North Sea Jazz Festival, Festival Mundial en de RABO Bank.

Vaak word ik jaarlijks teruggevraagd om een bepaald evenement te presenteren. Op die manier het evenement steeds beter kennen, wat de verdieping als de ten goede komt.