Zien is geloven! Niets is overtuigender dan de observatie met eigen ogen.

Organiseert u een concert en wilt u er voor zorgen dat dit door zoveel mogelijk mensen bekeken kan worden? Kijk dan naar de mogelijkheden van Guillymanjaro Unlinited Productions. Wij zijn de specialisten op het gebied van het verzorgen van streams voor grote groepen mensen. We bieden u streams van hoge kwaliteit, die geheel veilig en stabiel is. Een stream die over de hele wereld gevolgd kan worden. Ons creatieve filmteam zorgt ervoor dat deze stream met professionele camera’s wordt opgenomen en uitgezonden. Zo kan iedereen die dat wil optimaal genieten van uw concert!

Concerten streamen is een van de specialiteiten van Guillymanjaro Unlimited Productions. We werken met personeel dat graag voor u aan werkt aan mooie streams.  U kunt ervoor kiezen om de stream beschikbaar te maken voor slechts een kleine groep mensen, maar u mag ook contact met ons opnemen als u wilt dat een grote groep mensen van de stream kan genieten. Wij zorgen voor zowel beeld en geluid als het technische plaatje dat om de hoek komt kijken bij een stream voor concerten. Dit om ervoor te zorgen dat uw publiek zonder problemen van de stream kan genieten.

Perfectie registratie

Werkt u met Guillymanjaro UP dan haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte presentatie en live show te leveren. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een live evenement dat u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen uw concert niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met een concert stream van Guillymanjaro UP heeft u de beschikking over 1 tot wel 8 camera’s. Zo wordt geen facet van uw productie buiten beeld gelaten.

Amazing Results

Als u een concert wilt laten live streamen, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We spreken dan met u door wat voor evenement er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Een samenwerking met Guillymanjaro UP zorgt u ervoor dat iedereen uw evenement kan volgen, waar dan ook ter wereld.

“Ik kan zeggen dat ik Burning Spear live gezien heb. Ook al was ik toen op vakantie”

Stanley AngelCEO, Essential Company