De kunst is om alleen de echt interessante stukjes film achter elkaar te zetten.

Een videoclip schiet je je nooit in 1 take. Er komt altijd montage aan te pas. In het Engels heet dat proces ‘editen’. Daarmee maak je het verhaal dat dat indruk maakt op kijkers. Adobe Premiere is op dit moment een van de meest populaire editing software programma’s. In de basis cursus die ik aanbied leer je video’s monteren in dit programma. Je doorloopt alle stappen van het montageproces en leert handige trucs om je video in korte tijd in elkaar te zetten.
 
Of je nu vlogs wilt maken, een videoclip of zelfs een speelfilm: het magische van je productie ontstaat in de edit. Adobe Premiere Pro is een van de meest complete editingprogramma’s in de markt. Bovendien werkt Premiere Pro moeiteloos samen met andere software uit de Adobe Creative Cloud, zoals Photoshop, After Effects en Audition.Je ontkomt er niet aan: Video’s zijn overal. Websites en Social Media staan er vol mee. YouTube, Instagram en TikTok zijn gigantisch populair. In de 4 daagse cursus vertellen we je alles over de basis.

Project Outcome

Wie geeft de cursus?

Onze cursusleiderskennen hun vakgebied: ze hebben ruimschoots ervaring op het gebied van film en videos maken ik de edit room. Ze kunnen je dus altijd de laatste updates vertellen. Doordat we met kleine groepen werken heb je intensief contact met je cursusleider. Alle cursusleiders treffen elkaar regelmatig,  dan wisselen zij kennis en ervaringen uit. Hierdoor worden de lessen steeds beter.  Je kunt al jouw vragen stellen tijdens de les. Ook mag jij je eigen filmmateriaal meenemen om mee te oefenen.

Wat kun je na de cursus?

Na de cursus Adobe Premiere Pro basis kun je:

  • Materiaal inladen in Premiere Pro
  • Een video monteren
  • Je video in hoge kwaliteit uitvoeren, on- en offline, ook op mobiel
  • Het basis jargon dat editors gebruiken

“Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen, maar na de eerste les, was ik direct verkocht”

C. NilssonCEO, Essential Company